pondělí 26. srpna 2013

Letiny tam a zpět

27. -28. 7. 2013
61 km

Obtížnost: Střední
Technická náročnost: Střední


Černice-Losiná-po červené Nebílovský Borek-po modré Chouzovy-Střížovice-Sv. Anna-po červené Libákovice-Letiny-Libákovice-po červené Netunice-Prusiny-po žluté Čižice-po červené Štěnovice-Útušice-Radobyčice-Bory

Tentokrát jsme vyrazili na grilovačku do Letin a druhej den jsme se vraceli víceméně stejnou cestou. Aplikace Runtastic se minimálně ve verzi pro Windows Phone ukázala jeko naprosto k ničemu, neustále ztrácela GPS signál a tak vlastně nedokázala změřit vůbec nic.

Cesta začíná promotáním se skrz Plzeň do Černic a do Losiný, kde už jsme se napojili na červenou turistickou, po níž jsme pokračovali až mezi Borky. Dál jsme jeli po modré na Chouzovy, odku pak z důvodu urychlení cestování po silnici na Střížovice. Projeli jsme celou vsí a hned za fotbalovym hřištěm odbočili vpravo na slušnou polní cestu, která se rychle změnila na lesní a kupodivu vedla úplně přesně podle mapy se napojila opět na červenou turistickou vedoucí na Libákovice. Ještě sice bylo třeba překonat nepříjemnej úsek u pole, evidentně dost nepoužívanej. Všude po řidítka vysoká tráva, ale ten půlkilometr se to dalo zvládnout. Rozhlednu Kožich jsme minuli a už po silnici pokračovali, převážně sjížděli do Letin. Ty jsme opět projeli a odbočili k chatové osadě, kde jsme se po celou noc občerstvovali:) Druhej den po řádném odpočinku jsme vyrazili téměř stejnou cestou zpět, pouze jsme z Libákovic pokračovali po červené až do Netunic, odkud jsme sjeli po žluté do Čižic, podél řeky po červené projeli do Štěnovic a dál pokračovali po silnici na Bory.

Výlet pěknej, jak člověk jede ve větší skupině, hned mu cesta rychleji utíká. Celkově 61 km a 908 nastoupanejch metrů, příjemná projížďka, bohužel nám jen nezbyl v letních vedrech čas na koupačku v Letinech.



Žádné komentáře:

Okomentovat