pondělí 1. května 2017

Quicktrip Dubová hora

21. 4. 2017
21 km

Obtížnost: Malá
Technická náročnost: Střední

Borský park-Slunečná lávka-Výsluní-Škoda land-osada Černý Most-Litice-Dubová hora-Lhota (cukrárna U Jakuba)-Nová Ves-letiště Lhota-Valcha-po žluté Bory


Vrátil jsem se v pátek nějak brzo domů, no a tak tu chvilku do tmy využívam k projížďce. Uvidíme, kam mě nohy zanesou. Z Bor sjíždím ke Slunečné lávce a přes prudší kopec do Výsluní pokračuji do škoda landu, kde si vyzvedávám startovní balíček na sobotní Krajskou desítku. Do Litic jedu oklikou po NS Údolím Radbuzy přes lávku k osadě Černý Most.

Spádnou ulicí stoupám na úpatí Dubové hory už vlastně. Pod mohutnou výstavbou posledních let pokračuji k řece, ale jednou z cestiček se vydávám vzhůru vlevo. Kupodivu následně narážím na nové pěšiny a dalo by se říci i zábavné singly, i když zatím nedokončené:) Lesem se ještě chvíli motám, až k lomu Dubová hora. Poté už sjíždím do Lhoty, kde doporučuji cukrárnu U Jakuba, pokud zrovna nejedete v nějaký skoro noční čas jako já.

Ze Lhoty proti silnému větru pokračuji po silnici do Nové Vsi a opět se vracím do areálu letiště, jenž projíždím kolem paintballu a směřuji na Valchu. Opět tu existuje spousta možností, kudy se vydat-je to jedno, já vybírám cesty, které neznám. Na Bory se vracím po žluté kolem přehrady. Krom malé zajížďky hned za Valchou, kterou nedoporučuji, se jede po pěkné cestě. Hodinka a čtvrt na cestě-21 km, jen tak pro radost:)

Odkaz na podrobné statistiky a výškový profil trati

Lom Dubová hora
Cukrárna U Jakuba ve Lhotě

Žádné komentáře:

Okomentovat